KARADUMAN: EMEKLİLERİN MAAŞI CEBE GİRMEDEN ERİYOR

Saadet Partisi’nin Konya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdulkadir Karaduman, beraberinde Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam ile birlikte Türkiye Emekliler Derneği Konya Şubesi’ni ziyaret etti.

Karaduman, emeklilerin zor geçindiğini ve yapılan zamların enflasyon karşısında daha cebe girmeden eridiğini ifade etti.

ALIM GÜCÜ DÜŞTÜ

Emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntıların arttığını ve hayatlarını idame ettirebilmek için zorluklarla mücadele ettiklerini vurgulayan Karaduman, “Emeklilerimiz, ülkemizin ekonomik koşullarında en zorlu günleri yaşıyor. Yapılan zamların, emeklilerin alım gücünü artırmak yerine aksine azalttığını görmekteyiz. Bu durum, onların yaşam standartlarını düşürmekte ve hak ettikleri değeri alamamalarına sebep olmaktadır” şeklinde konuştu.

Karaduman, milli görüş belediyeciliği anlayışıyla emeklilerin yanında olacaklarını belirterek, “Saadet Partisi olarak emeklilerimizin yanındayız. Onların yaşadığı zorlukları gidermek, yaşam standartlarını yükseltmek için çaba göstereceğiz. Emeklilerimizin huzur içinde yaşayabileceği bir Konya inşa etmek en öncelikli hedeflerimiz arasında yer alıyor” dedi.

ONLARA LAYIK OLDUKLARI DEĞERİ VERMEK GÖREVİMİZ

Saadet Partisi Konya İl Başkanı Hüseyin Saydam da ziyarette yaptığı konuşmada, emeklilerin hak ettikleri değeri görmesi gerektiğini belirterek, “Emeklilerimiz, ülkenin her döneminde büyük fedakarlıklar yapmıştır. Onların yaşadığı sıkıntıları gidermek ve onlara layık oldukları değeri vermek hepimizin görevidir. Saadet Partisi olarak emeklilerimizin yanında olacak, sorunlarına duyarlı bir şekilde çözüm üreteceğiz” ifadelerini kullandı.

Karaduman ve Saydam’ın Türkiye Emekliler Derneği Konya Şubesi’ne gerçekleştirdikleri ziyarette, emeklilerin yaşadığı ekonomik sıkıntıların çözümüne yönelik projeler anlatıldı.  Ziyarette, emeklilerin yanı sıra Konya’nın genel sosyal ve ekonomik durumuyla ilgili de istişareler gerçekleştirildi.

© 2024 – Saadet Partisi Konya İl Başkanlığı